REGJISTRIMI I FLAMURIT TË GJIBRALTARIT PËR BARKA - nga 1150 £

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-gibraltar

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË GJIBRALTARIT PËR BARKA - nga 1150 £

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Gjibraltarit

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Gjibraltarit

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Gjibraltarit

Regjistrimi i flamurit të Gjibraltarit

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Gjibraltarit?

registration-certificate
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Gjibraltar me emrin personal ose të kompanisë

E vlefshme për një vit

E vlefshme për një vit

Duhet të paguhen taksat vjetore të rinovimit dhe tonazhit.

Nga 1150 GBP

Nga 1150 GBP

Regjistrimi i varkave për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Gjibraltarit.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

Është një flamur i vlefshëm mbrojtës nën detin britanik dhe është plotësisht i pranueshëm në mbarë botën

Në dispozicion për 1 ditë!

Në dispozicion për 1 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 1 ditësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Pa kufizime

Pa kufizime

Asnjë kufizim detar ose distanca nuk zbatohet për anijet me flamur Gjibraltar

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, bareboat dhe komercial - është i njëjti çmim

Privat, Bareboat & Tregtare

Inspektimi i anijes

Studimi i tonazhit mund të bëhet kudo

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Gjibraltar të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 1 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Gjibraltar dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura aty pranë.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Pronari Privat

Pronari Privat + Krijimi i kompanisë në Gjibraltar

Tarifa totale 1150 GBP 1850 GBP
.
Price includes all maritime fees
Setup of Gibraltar LTD to own vessel
.
Valid Worldwide
Valid Worldwide
.
24 hour registration possible
24 hour registration possible
.
Tonnage survey can be done anywhere
Tonnage survey can be done anywhere
.
No company formation needed
Mortgage protection for lenders
  RENDOS TANI RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

 • Kopja e faturës së shitjes/Vërtetimi i pronësisë
 • Kopje e pasaportës/identifikimit të pronarit
 • Dëshmia e adresës (të tilla si një faturë shërbimi ose një deklaratë bankare)
 • Dëshmia e sigurimit (përfshirë mbulimin e përgjegjësisë ndaj palëve të treta)
 • Statusi i TVSH-së: (Nëse është e aplikueshme)
 • Raporti i anketimit nga një topograf i miratuar nëse varka juaj është mbi një madhësi ose moshë të caktuar.
 • Dokumenti i mëparshëm i regjistrimit (nëse ka)

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Gjibraltar

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e varkës në Gjibraltar?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrimin në Gjibraltar?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë regjistrimi në Gjibraltar?
A duhet të bëjmë inspektimin?
Cili flamur lejohet të valojë në një jaht me regjistrim në Gjibraltar?
Mund të ndihmoni me regjistrimin e një ski jet?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?
A mund të ndihmoni edhe për marrjen e licencës së MMSI?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?

Merrni një ofertë pa detyrime për Gjibraltarit Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner